Da, moja mazda je 323F BG '92 godiste i na dobosu pise 201.5mm a verovatno je tolerancija do 203.1
Nije ni bitno, sutra cemo da vidimo sta se desava posle obrade.
Tnx, u svakom slucaju
Dobosi su obradjeni i situacija je dosta bolja stim sto je razlika izmedju zadnja dva tocka 24%, desni tocak mi slabije koci iz nepoznatih razloga, a rucna je dobra. Prvo je kocio 50% slabije od levog a kad sam dobosima zamenio mesta onda je bilo 24%. Da napomenem da su kocnice juce ponovo ozracene i nije bilo vazduha, pa ne verujem da je problem u vazduhu
Vec vidim desetu stranu ove teme
Kad sam skinuo dobose i pogledao mehanizam za samostelovanje, oba su bila na nekim pocetnim vrednostima sto znaci da dobosi sigurno nisu toliko pojedeni da ne moze da koci, a majstor je obadva obradio na iste vrednosti bas zbog ujednacenog kocenja
Da li je moguce da je negde zalutao vazduh, ali mi je cudno jer smo vec dva puta ozracivali?
Moguce je da bude i do ulja,po propisu bi ga trebalo menjati savke 3. godine.Ili ti je slabiji protok na tu stranu zbog cevi i creva.Kakvo ti je ulje u bocici
Nisam bas siguran da je tako kod mene, samim tim sto cim stisnem kocnicu oni se sami rasire koliko treba i tu ostanu
nisi razumeo rokia u pravu je on. pre stavljanja dobosa rasiris extendere da dobos naidje lagano a da su paknovi blizu. e kad to uradis i stavis dobos onda stelujes rucnu
Comment